Online bejelentkezés

Akciós próbekezelés

Tanácsok alakmegőrzéshez, fogyáshoz

Első tanács: a vízfogyasztás

Mindenhol halljuk, olvassuk, hogy vizet kell inni. Ez a méreganyagok könnyebb eltávolítása miatt fontos!

Második tanács: a gyógynövények fogyasztása

Ez is egy rendkívüli lehetőség a mindennapi salakok közömbösítésére. Sokan foglalkoznak a gyógynövényekkel. Érdemes kúrákat tartani; mi a kezelések alatt májvédő és epevédő teákat javasolunk.

Az aloe vera szintén fantasztikus. Amellett, hogy közömbösíti a salakanyagokat, az emésztőrendszert is ápolja, tisztítja, ezáltal segít megszabadulni a mérgektől. Végső soron meghosszabbítja az életünket. Milliók fogyasztják nap mint nap.

Harmadik tanács: a rendszeres testmozgás

Rengeteg energiánk van, mégis sokszor úgy érezzük, hogy nincs elég. Miért? Mert az energia nem kering, el van akadva a testünk különböző pontjain, a felesleg pedig le van rakódva kötőszövetekben. Energiánkat egyszerűen csak aktivizálni kell testmozgással. Elég egy esti kiadós séta, szobabiciklizés a TV előtt, jóga heti két alkalommal, tánc, kutyasétáltatás…

Negyedik tanács: a holisztikus pozitív szemlélet

A kúrákhoz vagy mozgáshoz képest szemléletünkön már sokkal nehezebb változtatni. Együttérzünk azokkal, akik azt kérdik, hogyan lehetek pozitív, ha gondjaim vannak. Nem egyszerű. Jó hír, hogy tanulható. Szembenézünk a problémáinkkal és felvázoljuk a legrosszabb verziót. Megnyugszunk, hogy a rossz dolgok után ismét jók következnek. Megnézzük, hogy mi múlik rajtunk. Gyakran nem tudjuk megváltoztatni, ami történt, csak azt, ahogyan gondolunk rá. Megtanuljuk elfogadni, hogy hibáztunk vagy mások hibáztak. Mindenki le fogja aratni tettei következményeit. Mi is, mások is. Végül megtaláljuk valódi céljainkat és életünket úgy rendezzük, hogy el is érjük őket. Életünk minősége és eredményei a hozzáállásunkon múlnak.

Először mindenképpen magadat kell felhoznod egy jobb állapotba. Ez a legnehezebb. Az ok nélküli elégedettség. Vitaminok, gyümölcsök, mozgás vagy egy jó masszázs segít azonnal feloldani a blokkokat. Aztán nevettess meg másokat. A kapcsolataid minőségét javítsd. A kedveseddel, gyermekeiddel, szüleiddel, barátaiddal és mindenkivel, akivel érintkezel nap mint nap. Erre mindig van lehetőséged.