Online bejelentkezés

Akciós próbekezelés

ULTRAHANGOS ALAKFORMÁLÁS

MINUSZ 3 CENTI AKÁR FÉL ÓRA ALATT BUDAPESTEN!

Az első, sebészeti beavatkozást nem igénylő végleges zsíreltávolításra alkalmas módszer.

Az eljárás lényege

A kezelés első fázisában a berendezés kezelőfejét helyezik a kezelendő területekre, és a pontosan beélesített ultrahang hullámok segítségével kb 1,5 cm mélységben a bőr alatt bontjáka zsírszöveteket. Mivel az ultrahang csupán vibrációt hoz létre, a vendég semmit nem érez, legfeljebb némi ciripelő hangot hall, nyugodtan fekszik.

A masodik fázisban egy másik kezelőfej segítségével a felbomlott zsírokat masszírozza ki a gép kezelője a bőrréteg alól. Ez a kezelés is teljesen fájdalmatlan, a fej enyhén felmelegszik, amit a kezelt személyek általában kellemesnek éreznek, gyakran el is alszanak közben.

A harmadik fázisban a kezelt helyekre rugalmas szallagok segítségével további kezelőfejeket helyeznek, amelyek szerepe a nyirokkeringés serkentésével ,,kiúsztatni,, a lebontott zsírsejtek maradványait, hogy megakadályozzák a zsír ismételt lerakódását a területen. a bőr regenerációját is ezek a fejek végzik.


Az eljárás a cellulitisz kezelésében is segít. időtartama kb. 45 perc. Az eredmény már az első kezelést követően is látható, tartós eredményt azonban több kezelésből álló kúra alkalmazása esetén várhatunk.

MILYEN TESTRÉSZEKEN HASZNÁLHATÓ?

Közvetlenül a bőr alatti zsírpárnák esetében alkalmazható a leghatékonyabban, mint pl.: has, fenék, comb, derék, felkar stb.